- 500 gr tagliatelle
- 3 at prei
- 150 gr spekreepjes
- 1 st klein potje crème feaîche
- boter, zout en peper
- Parmezaanse kaas
-
Was de preien en snijd ze in ringetjes. Smoor gedurende een kwartiertje in een flinke klont boter de prei in een koekenpan (regelmatig roeren).
-
Kook de tagliatelle volgens aanwijzingen op de verpakking.
-
Attendre que les poireaux soient bien fondus et ajouter les lardons, faire dorer. Hors du feux, mettre la crème fraîche et remuer, poivrer et saler à votre goût.
Wacht tot de prei zacht is geworden en voeg dan de spekjes toe tot ze mooi gekleurd zijn. Haal de pan van het vuur en voeg de crème fraîche toe. Breng op smaak met zout en peper. -
Giet de tagliatelle af. Verdeel de tagliatelle over de borden en schenk de prei-saus erover. Bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas.