- 2 st schouderkarbonade
- 1 st ei
- paneermeel
- geraspte parmezaanse kaas
- zout, peper
- olijfolie
- 1 blik tomatenblokjes
- 150 gr spaghetti
- 1 teentje knoflook
- gedroogde peterselie
-
Zet alle ingredienten klaar.
Pel en snipper de knoflook. -
Verhit een scheutje olijfolie en fruit de knoflook. Voeg de tomatenblokjes toe met wat peterselie. Laat dit op laag vuur zachtjes koken voor zo’n 20 minuten.
-
Breek het ei in een bordje en klop het ei los. Meng in een tweede bord de paneermeel met de geraspte parmezaanse kaas. Voeg wat zout en peper toe. Meng het geheel goed door elkaar.
-
Haal de karbonades door het ei en de paneermeel-parmezaanse kaas. Doe dit twee keer. Kook de spaghetti volgens aanwijzing op de verpakking.
-
Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en bak de karbonades gedurende een minuut of 7. Draai ze dan om.
-
Bak deze zijde ook een minuut of 7.
-
Verdeel de spaghetti over de borden. Geef er de saus bij met een karbonade.