Kabeljauw met garnalen en kerriesaus
Hoofdgerechten Vis

Kabeljauwfilet met garnalen

Kabeljauwfilet met garnalen
Totale tijd
30 min
 
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 1 st kabeljauwfilet van ong. 260 gr.
  • 200 cl visbouillon
  • 70 gr gepelde garnaaltjes
  • 1 dosis safraan
  • 1 kl paprikapoeder
  • 2 el crème fraîche
  • zout, peper
Instructies
  1. Zet alle ingrediënten klaar.

    Kabeljauwfilet met garnalen
  2. Verwarm de visbouillon en pocheer de kabeljauwfilet. Zodra deze gaar is haal hem dan uit de pan en houd warm in aluminiumfolie.

    Kabeljauwfilet met garnalen
  3. Verwarm in een steelpannetje de crème fraîche. Voeg dan de gezeefde visbouillon toe en meng goed door elkaar. Voeg de paprikapoeder toe. Voeg de garnaaltjes en de safraan toe en breng op smaak met zout en peper. Laat goed warm worden, maar niet koken.

    kabeljauwfilet met garnalen
  4. Verdeel de kabeljauw over de borden en schenk er de garnalensaus over. Serveer met een gekookt aardappeltje.

    Kabeljauwfilet met garnalen

Loading

Facebook Comments