- 1 pak bladerdeeg
- 2 blikjes tonijn
- 2 st trostomaten
- 3 el mosterd
- 2 st eieren vergeten om op de foto te zetten
- 3 el melk
- 20 cl crème fraîche
- 1 snufje zout
- 2 draaien uit de 5 pepermolen
-
Zet alle ingrediënten klaar. (Ik was dus de eieren vergeten klaar te leggen)
Verwarm de oven voor op 200 graden.
-
Rol het bladerdeeg uit over een stenen taartvorm. Schraap het overtollige deeg eraf met behulp van de achterkant van een mes. Prik met een vork gaatjes in het deeg.
-
Bestrijk de bodem van het deeg met de mosterd.
-
Giet de tonijn af en prak in grove stukken en verdeel over de bodem.
-
Was de tomaten en snijd in plakken en verdeel over de tonijn.
-
Klop de eieren tot omelet. Voeg de crème fraîche toe met de melk. Voeg zout en peper toe en meng goed door elkaar. Giet het mengsel over de ingrediënten.
-
Zet de schaal in de oven en bak deze gaar in 40 minuten.
-
Snijd de taart in vieren en verdeel over de borden.