- 200 gr mihoen
- 12 st gamba's (rauw)
- 200 ml kokosmelk
- 1 teentje knoflook
- tabasco
- 1 kl kerriepoeder
- 1 el olijfolie
-
Zet alle ingrediënten klaar.
Pel de gamba's en verwijder het darmkanaaltje. Pel en snipper de knoflook.
-
Verwarm de olie in een koekenpan of wok en bak de gamba's 2 minuten aan beide zijden. Voeg de gesnipperde knoflook toe. Voeg enkele druppels tabasco toe.
-
Kook intussen de mihoen volgens aanwijzing op de verpakking. Giet af zodra deze gaar is.
-
Voeg de kokosmelk en de kerriepoeder toe aan de gamba's. Zet het vuur lager en laat de melk wat inkoken. Proef de saus. Voeg eventueel nog wat kerriepoeder en/of tabasco toe.
-
Voeg de mihoen toe en verwarm deze nog even mee.
-
Verdeel over de borden.