- 2 st tongfilets
- 1 st sjalot
- 40 gr boter
- 5 cl visbouillon
- 1 el mosterd
- 20 cl crème fraîche
- 1 el peterselie
- bloem
- zout
- chinese 5-spices
-
Zet alle ingrediënten klaar. Pel en snipper de sjalot. Hak de peterselie fijn.
-
Smelt de helft van de boter in een steelpan en bak de sjalot glazig. Voeg de visbouillon en de mosterd toe. Roer goed door elkaar. Voeg de crème fraîche, de peterselie en wat zout en 5 kruidenpoeder toe. Laat een paar minuten doorkoken onder voortdurend roeren.
-
Doe wat bloem in een bord en haal de filets door de bloem. Schud de overtollige bloem van de filets. Verwarm de rest van de boter in een koekenpan en bak de filets aan beide kanten. Draai ze na een minuut of 4 om.
-
Verdeel de filets over de borden en giet er wat van de saus over.