Spaghetti van quinoa met garnalen
Hoofdgerechten Schaaldieren

Spaghetti van quinoa met garnalen

Spaghetti van quinoa met garnalen
Bereidingstijd
10 min
Kooktijd
10 min
Totale tijd
20 min
 

Spaghetti van quinoa-tomaat met garnalen en roomsaus

Aantal: 4 personen
Ingrediënten
  • 300 gr Spaghetti van quinoa-tomaat
  • 24 st grote garnalen (gamba’s)
  • 200 ml kookroom
  • 50 ml pineau de Charente rosé
  • 1/2 bosje platte peterselie fijngesneden
  • zout, peper, olie
Instructies
  1. Pel de garnalen en haal het darmkanaaltje eruit. Bak de garnalen in een beetje olie. Zet apart

  2. Verwarm in een pannetje de kookroom. Voeg de pineau toe. Voeg de helf van de peterselie toe. Laat de saus inkoken.

  3. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. Voeg de garnalen toe aan de saus en breng op smaak met zout en peper.

  5. Verdeel de spaghetti over de borden en verdeel de saus met garnalen erover.

    Garneer met de rest van de peterselie

Loading

Facebook Comments

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.