- 200 gr kippendijfilet
- 75 gr winterwortel
- 75 gr courgette
- 75 gr paprika div. kleuren
- 75 gr chinese noedels
- 2½ el sojasaus
- 1 el vloeibare honing
- 1 el citroensap
-
Zet alle ingrediënten klaar. Snijd de kippendij in reepjes. Maak in een kom de marinade van de sojasaus, honing en citroensap. Doe de kipreepjes in de marinade. Schenk goed om zodat alle kipreepjes bedekt zijn met de marinade. Dek de kom af met huishoudfolie en zet deze minimaal 4 uur in de koelkast. Snijd ondertussen de groenten julienne.
-
Verhit een scheutje olijfolie in een wok of hapjespan. Haal de kipreepjes met een schuimspaan uit de marinade en bewaar de marinade. Bak de kip mooi rondom aan.
-
Voeg de groenten toe en bak tot deze wat zachter zijn.
-
Kook intussen de noedels volgens aanwijzing op de verpakking.
-
Giet de noedels af en voeg deze toe aan het kip groenten mengsel. Voeg de marinade toe en een 20 cl. water. Laat nog 10 minuten zachtjes stoven en serveer.
3067 totaal aantal vertoningen , 1 aantal vertoningen vandaag