Hoofdgerechten Vlees Zuivel

Varkenskoteletten met Parmezaanse kaas

Varkenskoteletten met Parmezaanse kaas
Bereidingstijd
5 min
Kooktijd
30 min
Totale tijd
35 min
 
Keuken: Amerikaans
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 2 st varkenskarbonades
  • peper, zout
  • 2 el olijfolie
  • 30 gr paneermeel
  • 30 gr Parmezaanse kaas geraspt
Instructies
  1. Zet alle ingrediënten klaar. Snijd de randjes van de karbonaden in met een scherp mesje of schaar. Dit voorkomt dat de karbonaden gaan omkrullen tijdens het bakken.

  2. Meng op een bord de Parmezaanse kaas met het paneermeel. Wentel de karbonaden door het mengsel. Druk het mengsel goed aan.

  3. Verhit de olie op middelhoog vuur en bak de karbonaden om en om tot ze gaar zijn.

  4. Verdeel de karbonaden over de borden. Wij aten er sperziebonen bij.

Loading

Facebook Comments