- 400 gr pasta naar keuze
- 500 gr rundergehakt
- Olijfolie om in te bakken
- 2 el taco kruiden
- 1 blikje tomatenpuree
- 1 st rode peper, in ringetjes gesneden
- 1 st groot blik gepelde tomaten
- 1 st rode paprika in stukjes gesneden
- 1 blik bruine, rode of kidneybonen
- 1 blikje mais
- 2 teentjes knodlook fijn gesneden
- 1 st ui gesnipperd
- Zout en peper
-
Verwarm een scheutje olie in een hapjespan en voeg de ui toe. Na een paar minuten de knoflook toevoegen. Doe het gehakt in de pan en rul deze los. Voeg de tomatenpuree, de rode peper en de tacokruiden toe. Laat eventjes bakken.
-
Voeg de paprika en de tomaten toe. Laat het geheel 10 minuten doorsudderen onder af en toe doorroeren.
-
Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.
-
Voeg de bonen en de mais toe. Proef en breng eventueel op smaak met zout en peper.
-
Verdeel de pasta over de borden en schep er de chili con carne over.