- 400 gr tagliatelle
- 4 st zalmfilets van 150 gr.
- 20 cl visbouillon
- 20 cl drogen witte wijn
- 4 st tomaten
- 30 cl crème fraîche
- 2 el gesneden bieslook
- zout
- cayennepeper
- 2 doseringen safraan st
- zeezout
-
Verwarm in een hapjespan de visbouillon en de witte wijn. Snijd de filets in blokjes. Ontvel de tomaten en snijd ze in blokjes. Kook de zalmfilets gaar.
-
Haal de blokjes zalm uit de pan en bewaar onder een stuk aluminiumfolie.
-
Voeg de totatenblokjes en de crème fraIche toe aan de bouillon. Laat 15 minuten inkoken. Voeg de zalm weer toe met cayennepeper (naar eigen smaak) en de safraan.
Kook de tagliatelle volgens de verpakking en giet af. Meng de tagliatelle met de zalm en de saus. Breng op smaak mert zout en peper. -
Verdeel over de borden en bestrooi met bieslook