Tagliatelle van komkommer en gerookte zalm
Lunchgerechten Vis Voorgerechten

Tagliatelle van komkommer en gerookte zalm

4 van 1 stem
Tagliatelle van komkommer en gerookte zalm
Tagliatelle van komkommer en gerookte zalm
Bereidingstijd
15 min
Totale tijd
15 min
 
Aantal: 4 personen
Calorieen: 191 kcal
Ingrediënten
  • 1 st komkommer
  • 4 plakjes gerookte zalm
  • 4 st kerstomaatjes
  • 1 bekertje griekse joghurt
  • 1 plak feta
  • 1 st citroen
  • zout, peper
Instructies
  1. Schil de komkommer. Snijd met behulp van een dunschiller of kaasschaaf lange linten.

  2. Snijd de plakken zalm in reepjes. 
    Snijd de tomaatjes doormidden.

  3. Leg de plakken komkommer en reepjes zalm op een groot serveerbord. Kruimel de feta erover. Leg de halve tomaatjes er rond om heen.

  4. Meng in een kom de joghurt met wat citroen. Breng op smaak met zout en peper.

  5. Ieder kan nu zelf opscheppen en zelf bepalen hoeveel dressing hij/zij erover wil doen.

Loading

Facebook Comments

1 reactie

  1. 4 sterren
    Vanmiddag klaar gemaakt als lunch, de hoeveelheden verhoogt en de vinaigrette gemaakt van yoghurt en mayo met een paar druppels citroen, p&z en wat bieslook. Was heel lekker

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.