- 500 gr kabeljauwhaasjes
- 500 st kleine aardappeltjes
- 4 st tomaten
- 1 st ui
- 3 teentjes knoflook
- 1 el mosterd
- olie
- zout, peper
- Provinciaalse kruiden
-
Kook de aardappelen gaar en pel ze. Snijd ze in plakjes. Zet even weg.
Verwarm de oven voor op 180 gr.
Vet een ovenschaal in met wat olie. Leg de kabeljauwmoten in de ovenschaal en besmeer ze met de mosterd. Breng op smaak met wat zout en peper. -
Leg de plakjes aardappel aan beide zijden van de kabeljauw.
Snijd de tomaten ook in plakjes en leg deze ook aan beide zijden van de kabeljauw. Snijd de ui in halve ringen en verdeel deze over de ovenschaal. Snipper de knoflook en verdeel over de ovenschaal. Strooi wat provencaalse kruiden over het gerecht en zet in de oven. Check na 15 minuten met een satéprikker of de vis gaar is. Laat hem anders nog een paar minuten garen. -
Verdeel het gerecht over de borden.