Gevulde eieren met gerookte zalm
Amuse

Gevulde eieren met gerookte zalm

Gevulde eieren met gerookte zalm
Bereidingstijd
20 min
Kooktijd
10 min
Totale tijd
30 min
 
Aantal: 8 personen
Ingrediënten
  • 8 st eieren
  • 100 gr gerookte zalm
  • 240 ml mayonnaise
  • 1/2 bosje dille
  • rasp van 1/2 citroen
  • 32 st kappertjes uitgelekt
  • zout, peper
Instructies
  1. Kook de eieren in 10 minuten hard. Spoel ze koud en pel ze.


  2. Snijd tijdens het koken van de eieren, de zalm in kleine stukjes.
    Snijd de eieren over de lange kant doormidden. Haal met een theelepeltjes het eigeel eruit en doe het eigeel in een kom. Prak het eigeel fijn. Voeg mayonnaise toe zodat het stevige pasta wordt. Voeg de zalmsnippers toe en meng goed door elkaar. 

  3. Snijd de dille fijn. Voeg de rasp van de citroen en de dille aan het mengsel toe. Breng op smaak met zout en peper. Vul met behulp van een theelepel de eiwitten met het mengsel. Garneer elk half eitje met 2 kappertjes.

  4. Zet tot serveren koel weg.

Loading

Facebook Comments

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.