Groenten Hoofdgerechten Saus Vlees

Biefstukreepjes met Champignons en Peperroomsaus

Biefstukreepjes met Champignons en Peperroomsaus
Bereidingstijd
15 min
Kooktijd
14 min
Totale tijd
29 min
 
Keuken: Frans
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 200 gr biefstuk in reepjes gesneden
  • 125 gr (kastanje)champignons in plakjes gesneden
  • 1 st sjalot gesnipperd
  • 2 el cognac
  • 100 gr crème fraîche
  • 1 el groene peperkorrels
  • peper, zout
  • 3 el olijfolie
Instructies
  1. Verhit 1 el olijfolie in een steelpan en fruit de sjalot tot deze glazig ziet.

  2. Voeg de cognac toe en laat inkoken.

  3. Voeg de crème fraîche toe en roer goed door. Voeg de peperkorrels toe. Zet de warmtebron laag en houd de saus warm.

  4. Verhit de rest van de olie in een ruime koekenpan en bak de reepjes samen met de champignons tot de reepjes mooi gekleurd zijn.

  5. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel over de borden. Giet de saus over het vlees. Geef er frites bij.

Loading

Facebook Comments