- 1 rol bladerdeeg
- 4 st eieren
- 30 cl crème fraîche
- 1 stronk broccoli in roosjes gesneden
- 1 st camembert
- 8 plakjes bacon (broodbeleg) in kleine stukjes gesneden.
- 1 tl paprika poeder
- zout, peper
-
Verwarm de oven voor op 180℃. Bedek een ovenschaal met de bladerdeeg.
Zodra de oven op temperatuur is bak dan het bladerdeeg voor gedurende 10 minuten.
-
Blancheer intussen de broccoli gedurende 10 minuten in gezouten water.
-
Verdeel de roosjes op de bodem op het bladerdeeg. Snij de camember in stukjes en leg deze tussen de broccoli.
-
Verdeel de bacon erover.
-
Meng in een kom de eieren met de crème fraîche met het paprikapoeder en wat zout en peper.
Giet dit mengsel over de overige ingrediënten.
-
Zet de schaal in de oven en laat nog 30 à 35 minuten bakken.
Snij de quiche in stukken en verdeel over de borden.