- 150 gr grote garnalen gepeld en schoongemaakt
- 100 gr kabeljauw zonder vel
- 1 st sjalot gesnipperd
- 1 teentje knoflook gesnipperd
- 1 kl tomatenpuree
- 1 kl mosterd
- 1 kl paprikapoeder
- 3 el witte wijn
- 1 el peterselie gesneden
- zout, peper
- 2 el olijfolie
-
Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan en fruit de sjalot. Zodra deze glazig begint te worden voeg dan de knoflook toe en fruit 30 seconden mee.
-
Voeg de garnalen toe en bak deze aan beide kanten tot ze roze beginnen te worden.
-
Voeg dan de 2e lepel olijfolie toe met de kabeljauw. Bak deze even aan beide kanten en voeg dan de wijn toe.
-
Voeg de tomatenpuree, mosterd en paprikapoeder toe.
-
Roer goed door elkaar en laat 10 minuten zachtjes stoven. Proef en breng eventueel verder op smaak met zout en peper.
Verdeel over de borden en garneer met de peterselie.