Lamskoteletjes met een heerlijke smaak. Snel en simpel klaar te maken.
- 4 st lamskoteletjes
- peper uit de molen
- 40 ml olijfolie
- 20 ml Balsamico azijn
- 1 teentje lmoflook fijn gesnipperd
- ½ el rozemarijn
- ½ el honing
- 1 tl Dijon mosterd
- ½ tl gedroogde oregano
- zout
-
Mix alle ingrediënten behalve de lamskoteletten in een kom tot er een egale marinade is ontstaan.
-
Voeg de lamskoteletten toe aan de marinade en schep goed om. Zorg ervoor dat de koteletten aan alle kanten bedekt zijn door de marinade. Laat dit minimaal 1 uur afgedekt in de koelkast staan.
-
Zet een grillpan op hoog vuur en grill de lamskoteletten aan beide zijden goudbruin. Laat voor het serveren enkele minuten staan. Serveer de koteletjes met bijvoorbeeld gebakken aardappeltjes en een groene groente.