- 4 el zonnebloemolie
- 2 st uien gesnipperd
- 2 teentjes knoflook fijn gesneden
- 1 st rode paprika in reepjes
- 1 st groene paprika in reepjes
- 200 gr kastanje champignons in kwarten gesneden
- 1 blik bruine bonen uitgelekt
- 1 blik gepelde tomaten
- 1 tl chili- of paprikapoeder
- 2 el peterselie fijn gesneden
-
Verhit de olie in een ruime koekenpan of hapjespan. Fruit de uien. Zodra deze glazig beginnen te zien voeg dan de knoflook toe en bak deze een halve minuut mee. Voeg dan de paprikareepjes toe en bak deze 5 minuten mee.
-
Voeg de champignons toe en bak 3 minuten mee.
-
Voeg de bonen en de tomaten met het sap toe en spatel het geheel door elkaar. Zorg ervoor dat de tomaten heel blijven. Verwarm het geheel goed door.
Breng op smaak met de chili- of paprikapoeder.
Verdeel over de borden en garneer met de peterselie.