- 8 st eieren
- 100 gr gerookte zalm
- 240 ml mayonnaise
- 1/2 bosje dille
- rasp van 1/2 citroen
- 32 st kappertjes uitgelekt
- zout, peper
-
Kook de eieren in 10 minuten hard. Spoel ze koud en pel ze.
-
Snijd tijdens het koken van de eieren, de zalm in kleine stukjes.
Snijd de eieren over de lange kant doormidden. Haal met een theelepeltjes het eigeel eruit en doe het eigeel in een kom. Prak het eigeel fijn. Voeg mayonnaise toe zodat het stevige pasta wordt. Voeg de zalmsnippers toe en meng goed door elkaar. -
Snijd de dille fijn. Voeg de rasp van de citroen en de dille aan het mengsel toe. Breng op smaak met zout en peper. Vul met behulp van een theelepel de eiwitten met het mengsel. Garneer elk half eitje met 2 kappertjes.
-
Zet tot serveren koel weg.