BBQ Vlees

Schouderkarbonade gemarineerd voor op de BBQ

Schouderkarbonade gemarineerd voor op de BBQ
Bereidingstijd
5 min
Kooktijd
15 min
Totale tijd
20 min
 
Keuken: Frans
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 2 st schouderkarbonades
  • 2 el olijfolie
  • ½ blikje (klein) tomatenpuree
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 el Dijon mosterd
  • 1 tl Provençaalse kruiden
  • zout, peper
Instructies
  1. Zet alle ingrediënten klaar.

  2. Meng alle ingrediënten door elkaar, behalve de karbonades.

  3. Leg de karbonades op een bord of schaaltje. Besmeer één zijde van de karbonades met de marinade.

  4. Leg de karbonades met de ingesmeerde kant naar beneden op de BBQ. Besmeer de andere zijde met de marinade. Gril de karbonades ongeveer 7 à 10 minuten per kant, afhankelijk hoe heet de BBQ is en de dikte van de karbonades.

Loading

Facebook Comments