- 3 st eieren
- 1 kg aardappelen
- 1 el mosterd
- 2 el mayonaise
- 1 el crème fraîche
- zout, peper
- 1 blikje maiskorrels
- 2 st augurken
- 1/2 bosje bieslook
-
Schil de aardappelen en snijd ze in kleine dobbelsteentjes. Zet ze op in ruim water met wat zout. Giet af als ze gaar zijn en spoel koud.
-
Kook de eieren in ongeveer 8 minuten hard. Spoel koud en pel ze. Snijd de eieren fijn en vermeng met de aardappelen. Voeg mosterd, mayonaise en crème fraîche toe. Meng het geel door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
-
Meng de maiskorrels door de salade. Snijd de augurken fijn en meng door de salade.
-
Snijd de bieslook fijn en meng door de salade.
-
Zet de salade in de koelkast tot gebruik.
-
Lekker als bijgerecht bij de BBQ.