- 2 st eieren hard gekookt
- 4 plakjes bladerdeeg
- sel de piment d'Espelette of zout met een beetje cayennepeper
- 1 st ei
-
Zet alle ingrediënten klaar. Pel de hard gekookte eieren. Klop het andere ei los in een kopje. Laat ondertussen het bladerdeeg ontdooien.
Verwarm de oven voor op 180° boven en onder warmte.
-
Snijd de eieren over de lengte doormidden.
-
Verwijder de folie van een plakje bladerdeeg. Leg een half ei op het bladerdeeg zodanig dat de rand van het ei ongeveer tegen de as aan ligt. Bestrooi met sel de piment of zout met cayennepeper.
-
Vouw het bladerdeeg dicht. Druk de randen goed aan met de tanden van een vork. Leg op een plaatje bedekt met ovenpapier. Bestrijk het bladerdeeg met het los geklopte ei.
-
Zet in het midden van de oven op een rek. Bak ongeveer 25 minuten. Hou in de gaten dat het niet verbrand. Haal uit de oven en serveer.