Amuse Borrelhapjes Lunchgerechten Snack

Eiersalade

Eiersalade
Kooktijd
15 min
Totale tijd
15 min
 
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 3 st eieren
  • 1 el mayonaise
  • 2 tenen knoflook
  • zout, peper
  • bieslook
Instructies
  1. Zet alle ingrediënten klaar. Kook de eieren in 10 minuten hard. Snijd intussen de bieslook fijn. Laat de eieren na de kooktijd schrikken onder koud water.

  2. Pel de eieren en prak ze fijn. Pel en snipper de knoflook. Doe de knoflook bij de eieren.

  3. Doe de mayonaise in de kom bij de eieren en meng goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Meng er de bieslook door.

    Serveer b.v. op een broodje of toastje. Garneer eventueel met wat fijn gesneden peterselie.

Loading

Facebook Comments