Amuse Borrelhapjes Snack Zuivel

Gevuld eitje met tonijn en piment d’espelette

Gevuld eitje met tonijn en piment d’espelette
Bereidingstijd
15 min
Totale tijd
14 min
 
Keuken: Frans
Aantal: 10 stuks
Ingrediënten
  • 5 st eieren
  • 1 blikje tonijn naturel
  • 2 el roomkaas
  • 3 el mayonaise
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 mespuntje piment d'espelette
  • zout, peper
  • bieslook
Instructies
  1. Geen foto's gemaakt! Zet alle ingrediënten klaar.

  2. Kook de eieren in 10 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud water. Pel de eieren. Snijd de eieren overlangs doormidden. Haal met een theelepeltje de dooier uit het halve ei.

  3. Open het blikje tonijn en giet af. Meng de tonijn met de roomkaas en eierdooiers in een kom en voeg zoveel mayonaise toe tot je een smeuïg geheel hebt. Breng op smaak met piment d'espelette, zout en peper.

  4. Vul de halve eiwitten met het mengsel. Gebruik hiervoor een spuitzak of een lepeltje.

    Garneer met wat bieslook. Zet koel weg tot het moment van gebruik.

    Ik hield wat van het mengsel over en dat hebben we de volgende dag gegeten op een broodje.

Loading

Facebook Comments