Amuse Borrelhapjes Vis

Tapas met Tonijn

Tapas met Tonijn
Bereidingstijd
15 min
Totale tijd
15 min
 
Aantal: 4 personen
Ingrediënten
  • 1 st afbak stokbrood staat niet op de foto
  • 1 blikje tonijn naturel
  • 4 el olijfolie
  • 1 kl tomatenpuree
  • 40 gr geraspte kaas
  • 1 el witte wijnazijn
  • zeezout
  • piment d'Espelette
  • 8 st kerstomaatjes
Instructies
  1. Zet alle ingrediënten klaar. Bak het stokbrood af volgens aanwijzingen op de verpakking.

  2. Maak het blikje tonijn open en giet af. Meng in een kom de tonijn met de olijfolie, de wijnazijn, tomatenpuree, geraspte kaas, zout en piment naar smaak.

  3. Snijd het stokbrood in plakken. Besmeer deze ruim met het tonijnmengsel. Snijd de tomaatjes in tweeën en garneer elk sneetje brood.

  4. Ik had nog wat van het tonijnmengsel over en daar heb ik gevulde eitjes mee gemaakt.

Loading

Facebook Comments