- 2 st kipfilets
- 1 st kippenbouillonblokje
- 4 el mayonaise
- 3 el yoghurt
- 2 tl kerriepoeder
- 1 tl kurkuma
- 1 tl uienpoeder
- 1 tl knoflookpoeder
- 2 el verse bieslook fijn gesneden
- 1 st lente ui fijn gesneden
- 1 tl srirachasaus
- zout, peper
-
Zet een pannetje water op met de kip en het bouillonblokje. Breng aan de kok en laat zo'n 15à 18 minuten koken. Eén en ander is afhankelijk van de grootte van de kipfilets.
-
Laat de kipfilets geheel afkoelen en pluk ze daarna uit elkaar met behulp van 2 vorken.
-
Doe alle overige ingrediënten bij de kip, behalve zout en peper.
-
Meng alles goed door elkaar en proef. Voeg eventueel zout en/of peper toe.
Lekker op een toastje bij de borrel of op de boterham. Garneer eventueel met een beetje fijngesneden augurk.