Borrelhapjes Broodbeleg Lunchgerechten Saus Vlees Zuivel

Vleessalade

Vleessalade
Kooktijd
29 min
Totale tijd
29 min
 
Schrijver: kookfans
Ingrediënten
  • 250 gr boterhamworst in smalle reepjes gesneden
  • 200 gr zoetzure augurken in stukjes gesneden
  • 1 st sjalot gepeld en gesnipperd
  • 2 el augurkennat
  • 3 volle el mayonaise
  • 3 volle el yoghurt
  • 2 tl Dijon mosterd
  • 1 el gehakte peterselie
  • zout, peper
Instructies
  1. Doe de reepjes vlees, sjalot, peterselie en augurken in een kom.

  2. Meng de mayonaise, yoghurt en augurkennat in een kom.

  3. Giet het mayonaisemengsel over het mengsel in de andere kom en spatel door elkaar. Proef en breng op smaak met zout en peper.

Loading

Facebook Comments