Groenten Hoofdgerechten Kaas Pasta Vlees

Beefaroni

Beefaroni
Bereidingstijd
5 min
Kooktijd
20 min
Totale tijd
25 min
 
Keuken: Amerikaans
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • ¼ tl chilipoeder
  • ¼ tl komijnpoeder
  • ¼ tl gedroogde oregano
  • ¼ tl paprikapoeder
  • ¼ tl uienpoeder
  • ¼ tl knoflookpoeder
  • 1 el zonnebloemolie
  • 1 st ui gesnipperd
  • 200 gr rundergehakt
  • zout, peper
  • 2 teentjes knoflook gesnipperd of 1½ tl knoflookpasta
  • 500 ml gezeefde tomaat uit pak
  • 140 gr macaroni
  • 40 gr geraspte Parmezaanse kaas
Instructies
  1. Meng alle kruiden door elkaar in een klein schaaltje.

  2. Verhit op middelhoog vuur de olie in een koekenpan en fruit de ui tot deze glazig ziet.

  3. Voeg het gehakt toe en bak deze rul met behulp van een pollepel. Voeg de knoflook toe en bak deze een halve minuut mee.

  4. Voeg de tomatensaus en het kruidenmengsel toe. Laat dit 20 minuten zachtjes sudderen.

    Kook intussen de macaroni volgens aanwijzingen op de verpakking. Giet deze af maar spoel deze niet af.

  5. Voeg de macaroni toe aan de saus.

  6. Roer goed door elkaar en proef. Breng op smaak met peper en zout.

    Verdeel over de borden en strooi er de kaas over.

Loading

Facebook Comments

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

WWW.FIJNE-RECEPTEN.NL
Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.