Beefaroni
Bereidingstijd
5 min
Kooktijd
20 min
Totale tijd
25 min
Keuken:
Amerikaans
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
- ¼ tl chilipoeder
- ¼ tl komijnpoeder
- ¼ tl gedroogde oregano
- ¼ tl paprikapoeder
- ¼ tl uienpoeder
- ¼ tl knoflookpoeder
- 1 el zonnebloemolie
- 1 st ui gesnipperd
- 200 gr rundergehakt
- zout, peper
- 2 teentjes knoflook gesnipperd of 1½ tl knoflookpasta
- 500 ml gezeefde tomaat uit pak
- 140 gr macaroni
- 40 gr geraspte Parmezaanse kaas
Instructies
-
Meng alle kruiden door elkaar in een klein schaaltje.
-
Verhit op middelhoog vuur de olie in een koekenpan en fruit de ui tot deze glazig ziet.
-
Voeg het gehakt toe en bak deze rul met behulp van een pollepel. Voeg de knoflook toe en bak deze een halve minuut mee.
-
Voeg de tomatensaus en het kruidenmengsel toe. Laat dit 20 minuten zachtjes sudderen.
Kook intussen de macaroni volgens aanwijzingen op de verpakking. Giet deze af maar spoel deze niet af.
-
Voeg de macaroni toe aan de saus.
-
Roer goed door elkaar en proef. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel over de borden en strooi er de kaas over.
Facebook Comments