- 2 st bolletjes
- 200 gr rundergehakt
- 2 el mayonnaise
- 1 el kappertjes
- ketchup
- 2 st eieren
- ½ st rode ui in halve ringen gesneden
- 1 el fijn gesneden peterselie
- zonnebloemolie
- zout, peper
-
Hak de kapertjes wat fijner. Meng dit dan door de mayonnaise.
-
Maak van het gehakt 2 burgers. Verhit 1 el. olie in een koekenpan en bak de burgers mooi bruin. Bestrooi beide kanten tijdens het bakken met wat zout en peper.
-
Snij de bolletjes horizontaal door het midden. Grill ze even in een droge koekenpan. Besmeer de onderste helft met de mayonnaise met kappertjes.
-
Bak in een koekenpan met een beetje olie 2 spiegeleitjes. Leg de burgers op de bolletjes met mayonnaise.
-
Leg hier wat uienringen op. Giet hierop een beetje ketchup.
-
Leg de spiegeleitjes op het geheel. Strooi er nog wat peper en zout over. Garneer met de peterselie. Zet de bovenste helft van het bolletje schuin tegen het geheel aan.