- 150 gr kippendijfilet
- 75 gr grote garnalen gepeld
- 1 st saucijs
- 1 el Cajun kruiden
- ½ st puntpaprika
- ¼ st rode ui
- 2 teentjes knoflook
- zout, peper
- 1 el zonnebloemolie
- ½ st tomaat
- 75 ml kippenbouillon
- 100 gr tortellini pasta
- 1 el peterselie
-
Zet alle ingrediënten klaar. Snijd de kip in blokjes. Snijd de saucijs in plakjes van ruim 1 cm. dik. Snijd de paprika in stukjes. Pel en snipper de ui en knoflook. Snijd de tomaat in blokjes. Hak de peterselie fijn.
-
Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking. Ik heb gekozen voor tortellini maar je kunt natuurlijk elke andere pasta gebruiken.
-
Meng in een kom de kip, garnalen, saucijs, cajun kruiden, paprika, ui, knoflook, wat zout en peper.
-
Verhit de olie in een hapjespan. Bak het mengsel tot het gaar is in 4-5 minuten.
-
Voeg de tomatenblokjes en de bouillon toe.
-
Kook een paar minuten en voeg dan de pasta toe. Meng door elkaar.
Verdeel over de borden en garneer met de peterselie.