Gevogelte Groenten Hoofdgerechten Pasta Schaaldieren Vlees

Cajun Jambalaya Pasta

Cajun Jambalaya Pasta
Bereidingstijd
10 min
Kooktijd
15 min
Totale tijd
25 min
 
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 150 gr kippendijfilet
  • 75 gr grote garnalen
  • 1 st saucijs
  • 1 el Cajunkruiden
  • ¼ st rode ui
  • st paprika in 3 kleuren
  • 1 teentje knoflook
  • 3 st kerstomaatjes of 1 kleine tomaat
  • 80 ml kippenbouillon
  • 100 gr tagliatelle
  • zout, peper
  • 1 el zonnebloemolie
  • 1 takje peterselie
Instructies
  1. Zet alle ingrediënten klaar. Maak de garnalen schoon en verwijder het darmkanaaltje. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de paprika in blokjes. Snijd de kip in blokjes van ongeveer 2 cm. Snijd de saucijs in stukjes van 2 cm.

  2. Meng in een kom de kip, garnalen, worst, Cajunkruiden, paprikablokjes, de ui, knoflook en wat zout en peper.

    Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking.

  3. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de inhoud van de kom in 6 minuten gaar. Voeg de bouillon toe aan de pan. Snijd intussen de tomaat in stukjes. Voeg de tomatenstukjes toe aan het gerecht en laat 1 minuutje meebakken.

  4. Giet de pasta af en voeg deze toe aan de pan. Laat nog even goed doorwarmen. Snijd intussen de peterselie fijn.

    Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de peterselie.

Loading

Facebook Comments