- 150 gr rundergehakt
- 4 plakken cheddar kaas
- 6 plakjes bacon
- 1 st rode ui
- 1 st tomaat
- 1 el boter
- 1 el olie
- zout, peper
- beetje salade
-
Zet alle ingrediënten klaar. Pel en snijd de ui in halve ringen. Snijd de tomaat in plakken. Meng het gehakt met wat zout en peper en vorm er burgers van.
-
Verhit een droge koekenpan en bak de plakjes bacon. Haal de bacon uit de pan en houd warm op een bordje afgedekt met aluminiumfolie. Bak de uienringen in een koekenpan met wat olie.
-
Verhit in een koekenpan de boter met de olie en bak de burgers gaar aan beide zijden.
-
Leg op de burgers elk twee plakjes cheddar. Dek de pan af en laat de kaas smelten.
-
Maak de borden op met in het midden de cheeseburger en daarom heen plakjes tomaat, sla, cheddar en gebakken uienringen. Geef er frietjes bij.