- 3 st kipdrumsticks
- 2 el honing
- 1 kl Dijon moster
- 1 kl Dijon grove mosterd
- ½ tl knoflookpoeder
- ½ tl uienpoeder
- 1 tl gerookt paprikapoeder
- zout, peper
- verse peterselie fijn gesneden om te garneren
-
Verwarm de oven voor op 190℃. Boven en onder warmte. Dep de drumsticks droog met keukenpapier. Vet een ovenschaal in met wat zonnebloemolie. Leg de drumsticks in de ovenschaal en bestrooi met wat zout en peper.
-
Meng in een schaaltje de 2 soorten mosterd, honing, paprikapoeder, knoflookpeder en uienpoeder tot een gladde saus.
-
Smeer met behulp van een kwastje de saus over de drumsticks. Zet de schaal in de oven en bak gedurende 35-40 minuten. Zet de oven dan op de hoogste grillstand en grill nog 2 – 3 minuten.
Verdeel over de borden en garneer met de peterselie. Geef er b.v. frites bij.