- 8 st eieren
- 5 el rode currypasta
- 3 st sjalotten
- 4 cm gember
- 1 st limoen
- 1 teentje knoflook
- zonnebloemolie
- zeezout
- 25 cl kokosmelk
- 15 cl groentebouillon
- 1/2 blik tomatenblokjes
-
Kook de eieren in 10 minuten hard. haal ze uit de pan. Pel en snipper de sjalotten. Schil en rasp de gember. Pel en snipper de teen knoflook.
-
Verhit ineen hapjespan een scheut olie op niet te hoog vuur. Fruit de sjalotten en voeg de knoflook en gember toe. Voeg de bouillon toe, de currypasta, de tomatenblokjes, een beetje zout en het sap van de limoen toe. Laat 10 minuten inkoken.
-
Pel de eieren en snijd ze over de lengte in tweeen. Voeg ze aan de saus toe zodat ze weer wat opwarmen.
-
Verdeel de inhoud van de pan over 4 borden en serveer er Basmati rijst bij.