Hoofdgerechten Pasta Schaaldieren

Garnalen in kerrie-kokossaus met rijstnoedels

Garnalen in kerrie-kokossaus met rijstnoedels
Kooktijd
15 min
Totale tijd
15 min
 
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 150 gr rijstnoedels
  • 20 st middelgrote garnalen
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 teentje knoflook
  • 3 druppels tabasco
  • ½ el kerriepoeder
  • 1 el arachideolie
  • peterselie
Instructies
  1. Zet alle ingrediënten klaar. Pel en snipper het teentje knoflook. Pel de garnalen en verwijder het darmkanaaltje.

  2. Bak de gamba's in de olie en voeg op het laatst de knoflook toe. Kook de noedels volgens aanwijzingen op de verpakking.

  3. Voeg de de tabasco, kerriepoeder toe en laat deze even bakken. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook.

  4. Laat voor de helft inkoken. Voeg dan de noedels toe en meng goed door elkaar.

  5. Verdeel over de borden en garneer met een paar blaadjes peterselie.

Loading

Facebook Comments