- 300 gr verse pasta
- 1 st ui
- 1 st gele paprika
- 10 ml olijfolie
- 600 gr pastasaus
- zout, peper
- 2 tl komijnpoeder
- 400 gr grote gepelde garnalen
- geraspte Parmezaanse kaas
- handje bladpeterselie
-
Maak de pastasaus volgens het recept zoals hier beschreven https://www.fijne-recepten.nl/pasta/pastasaus-pasta-en-pizza/
-
Kook de pasta volgens aanwijzing op de verpakking.
-
Pel en snipper de ui. Maak de paprika schoon en snijd in kleine blokjes.
Verhit wat olie in een hapjespan en fruit de ui. Voeg de paprika toe. Laat 5 minuten zachtjes bakken en voeg dan komijn, zout en peper toe. -
Voeg de tomatensaus toe en warm deze goed door. Voeg de garnalen toe, sluit af met een deksel en laat ong. 10 minuten op zacht vuur pruttelen.
-
Verdeel de pasta over de borden en schep de garnalen met de saus erover.
Garneer met wat peterselie.