Garnalen in tomatensaus met pasta
Hoofdgerechten Pasta Schaaldieren

Garnalen in tomatensaus met pasta

Garnalen in tomatensaus met pasta
Bereidingstijd
10 min
Kooktijd
25 min
Totale tijd
35 min
 
Garnalen in tomatensaus met pasta
Aantal: 4
Ingrediënten
  • 300 gr verse pasta
  • 1 st ui
  • 1 st gele paprika
  • 10 ml olijfolie
  • 600 gr pastasaus
  • zout, peper
  • 2 tl komijnpoeder
  • 400 gr grote gepelde garnalen
  • geraspte Parmezaanse kaas
  • handje bladpeterselie
Instructies
  1. Maak de pastasaus volgens het recept zoals hier beschreven https://www.fijne-recepten.nl/pasta/pastasaus-pasta-en-pizza/

  2. Kook de pasta volgens aanwijzing op de verpakking.

  3. Pel en snipper de ui. Maak de paprika schoon en snijd in kleine blokjes.
    Verhit wat olie in een hapjespan en fruit de ui. Voeg de paprika toe. Laat 5 minuten zachtjes bakken en voeg dan komijn, zout en peper toe. 

  4. Voeg de tomatensaus toe en warm deze goed door. Voeg de garnalen toe, sluit af met een deksel en laat ong. 10 minuten op zacht vuur pruttelen.

  5. Verdeel de pasta over de borden en schep de garnalen met de saus erover.
    Garneer met wat peterselie.

Loading

Facebook Comments