- 8 st kipdrumsticks
- 2 el cajunkruiden
- olijfolie
- 2 st sneetjes witbrood
- 1 st bosje peterselie
- 1 st ui
- 2 st teentjes knoflook
- 1 st klontje boter
- 2 st takjes tijm
- 1 st takje rozemarijn
- 6 st tomaten
-
Verwarm de oven voor op 180 graden.
-
Bestrooi de kipdrumsticks, in een ovenschaal, met cajunkruiden en besprenkel ze met olijfolie.
Bak de drumsticks in de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar. -
Pel en snijd de knoflook fijn. Pel en snipper de ui.
Pluk en hak de peterselie fijn. Ris de tijm en rozemarijn en hak ze fijn.
Snijd de korstjes van het casinobrood en snijd het brood in kleine blokjes. -
Verhit een scheut olie en een klontje boter in een pan en fruit de ui en de knoflook en voeg de kruiden toe.
Voeg het brood toe en bak het brood goudbruin en krokant. -
Snijd de onderkant van de tomaten en halveer de tomaten.
Schep een lepel van de broodvulling op de tomaten.
Bak de tomaten op een met bakpapier beklede bakplaat circa 10 minuten in de oven.