BBQ Borrelhapjes Gevogelte Hoofdgerechten Snack

Gegrilde Honing Mosterd Kipspiezen

Gegrilde Honing Mosterd Kipspiezen
Bereidingstijd
10 min
Kooktijd
15 min
Marineertijd
1 uur
Totale tijd
1 uur 25 min
 
Aantal: 4 stuks
Ingrediënten
  • 1 st kipfilet in blokjes gesneden
  • 2 el mosterd
  • el honing
  • 1 teentje knoflook gesnipperd
  • zout, peper
  • 4 st houten prikkers
  • 1 el olijfolie
Instructies
  1. Doe de kipblokjes in een kom.

    Leg de houten prikkers in een bakje met water.

  2. Meng de kipblokjes met de mosterd, honing, knoflook en wat zout en peper. Zet minimaal een uur weg in de koelkast.

  3. Rijg de kipblokjes aan de prikkers. Besprenkel de spiezen met de olijfolie.

  4. Gril de spiezen op middelhoog vuur aan alle kanten. Keer dus regelmatig.

  5. Verdeel over de borden en geef er bijvoorbeeld brocolli bij.

  6. Je kunt deze spiezen natuurlijk ook op de BBQ bereiden.

Loading

Facebook Comments