- 175 gr rundergehakt
- 1 st afbak stokbrood
- 2 plakken ontbijtspek
- 1 st ui
- 1 teentje knoflook
- paprikablokjes
- geraspte kaas
- 2 el ketjap manis
- zout, peper
-
Zet alle ingrediënten klaar. Snij de ui doormidden. Snipper de ene helft en snijd de andere helft in ringen. Pel en snipper het teentje knoflook. Snijd de spek in brede reepjes.
-
Meng in een kom het gehakt met de gesnipperde ui, de knoflook, de ketjap, wat geraspte kaas en zout en peper. Meng goed door elkaar. Niet teveel zout want de ketjap is natuurlijk ook al zout.
-
Snij met een broodmes een V-vorm uit de bovenkant van het stokbrood.
Verwarm de oven voor op 195 graden. -
Vul het stokbrood met het gehakt.
-
Leg de stukjes ontbijtspek op het gehakt. Druk de stukjes paprika en de uienringetjes in het gehakt.
-
Bestrooi ruim met geraspte kaas.
Leg het stokbrood in de oven en laat 25 minuten bakken.