- 2 st afbak stokbroden
- 200 gr kippendij in blokjes gesneden
- 1 st ui gesnipperd
- 1 st paprika in blokjes gesneden (div. kleuren)
- 4 plakjes bacon
- 2 tl kipkruiden
- 1 el schilfers Parmezaanse kaas
- 4 el barbecuesaus
- 1 el zonnebloemolie
-
Verwarm de oven voor. Temperatuur volgens aanwijzing op de verpakking van het stokbrood.
Verhit in een koekenpan de zonnebloemolie en fruit de ui met de paprika.
-
Zodra de ui glazig is en de paprika zacht begint te worden voeg dan de kipblokjes toe. Bak tot deze gaar zijn. Roer regelmatig om.
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Hol de stokbroden uit de verdeel de barbecuesaus over de bodem van de stokbroden en leg deze op de bakplaat.
-
Vul de broden met het mengsel uit de koekenpan.
-
Verdeel de bacon over de broden.
-
Leg hier de schilfers Parmezaan op. Schuif de bakplaat in de oven en bak af in de tijd wat op de verpakking staat van het stokbrood en tel hier 2 minuten bij.
Haal uit de oven en verdeel over de borden.
-
Tip: Snijd in plakken en je hebt een heerlijk hapje voor bij de borrel.