Gevogelte Groenten Hoofdgerechten Kaas Lunchgerechten Ovengerecht Vlees

Gevuld stokbrood met Kip en Bacon

Gevuld stokbrood met Kip en Bacon
Bereidingstijd
15 min
Kooktijd
12 min
Totale tijd
27 min
 
Keuken: Nederlands
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 2 st afbak stokbroden
  • 200 gr kippendij in blokjes gesneden
  • 1 st ui gesnipperd
  • 1 st paprika in blokjes gesneden (div. kleuren)
  • 4 plakjes bacon
  • 2 tl kipkruiden
  • 1 el schilfers Parmezaanse kaas
  • 4 el barbecuesaus
  • 1 el zonnebloemolie
Instructies
  1. Verwarm de oven voor. Temperatuur volgens aanwijzing op de verpakking van het stokbrood.

    Verhit in een koekenpan de zonnebloemolie en fruit de ui met de paprika.

  2. Zodra de ui glazig is en de paprika zacht begint te worden voeg dan de kipblokjes toe. Bak tot deze gaar zijn. Roer regelmatig om.

  3. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

    Hol de stokbroden uit de verdeel de barbecuesaus over de bodem van de stokbroden en leg deze op de bakplaat.

  4. Vul de broden met het mengsel uit de koekenpan.

  5. Verdeel de bacon over de broden.

  6. Leg hier de schilfers Parmezaan op. Schuif de bakplaat in de oven en bak af in de tijd wat op de verpakking staat van het stokbrood en tel hier 2 minuten bij.

    Haal uit de oven en verdeel over de borden.

  7. Tip: Snijd in plakken en je hebt een heerlijk hapje voor bij de borrel.

Loading

Facebook Comments

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.