- 125 gr rijst
- 150 gr mais uit blik
- 400 gr ananas
- 150 gr garnalen
- 12 st surimisticks
- 2 st kiwi’s
- 1 st citroen
- tabasco
- zout
- peper
- 4 el olijfolie
- 2 takjes peterselie
-
Kook de rijst in gezouten water, volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat afkoelen.
-
Snijd de surimisticks in kleine stukjes. Schil de kiwi’s en snijd in blokjes. Maak de ananas schoon en snijd in stukjes, Laat de mais uitlekken in een zeef.
-
Maak in een kom de saus. Snijd de citroen doormidden en knijp uit boven de kom, voeg de olijfolie toe en breng op smaak met tabasco, zout en peper.
-
Meng in een schaal de rijst, de mais, garnalen, stukjes surimi, kiwi, ananas en de saus. Meng het geheel goed door elkaar. Zet de schaal in de koelkast tot gebruik.
-
Snijd de peterselie fijn. Verdeel de salade over de borden en garneer met de peterselie.