- 2 st hertenbiefstuk à 100 gr.
- 2 el zonnebloemolie
- 2 el grove mosterd
- ⅔ el honing
- zout, peper
- ½ st ui
- 1 st courgette
-
Zet alle ingrediënten klaar. Pel de ui en snijd in halve ringen. Snijd met behulp van een kaasschaaf de courgette in linten en vervolgens met een mes in smalle stroken of gebruik een spiraalsnijder.
-
Verhit 1 el. olie in een koekenpan en leg de biefstukken in de pan.
-
Smeer de mosterd op de biefstukken en giet er een beetje honing op. Bestrooi met zout en peper. Draai ze om en herhaal met de mosterd, honing, zout en peper. Draai ze nog een keer. Laat een half minuutje nog bakken en haal uit de pan. Bewaar onder aluminiumfolie.
-
Giet 1 el olie in een wok of koekenpan en fruit de uienringen tot ze glazig zijn.
-
Voeg de courgettini toe en laat deze meebakken tot ze goed warm is.
Verdeel de biefstukken en de groenten over de borden.