Italiaanse gepaneerde karbonade met spaghetti
Hoofdgerechten Vlees

Italiaanse gepaneerde karbonade met spaghetti

Italiaanse gepaneerde karbonade met spaghetti
Bereidingstijd
20 min
Kooktijd
13 min
Totale tijd
33 min
 
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 2 st schouderkarbonade
  • 1 st ei
  • paneermeel
  • geraspte parmezaanse kaas
  • zout, peper
  • olijfolie
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 150 gr spaghetti
  • 1 teentje knoflook
  • gedroogde peterselie
Instructies
  1. Zet alle ingredienten klaar.
    Pel en snipper de knoflook.

    Italiaanse gepaneerde karbonade met spaghetti
  2. Verhit een scheutje olijfolie en fruit de knoflook. Voeg de tomatenblokjes toe met wat peterselie. Laat dit op laag vuur zachtjes koken voor zo’n 20 minuten.

  3. Breek het ei in een bordje en klop het ei los. Meng in een tweede bord de paneermeel met de geraspte parmezaanse kaas. Voeg wat zout en peper toe. Meng het geheel goed door elkaar.

    Italiaanse gepaneerde karbonade met spaghetti
  4. Haal de karbonades door het ei en de paneermeel-parmezaanse kaas. Doe dit twee keer. Kook de spaghetti volgens aanwijzing op de verpakking.

    Italiaanse gepaneerde karbonade met spaghetti
  5. Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en bak de karbonades gedurende een minuut of 7. Draai ze dan om.

    Italiaanse gepaneerde karbonade met spaghetti
  6. Bak deze zijde ook een minuut of 7.

    Italiaanse gepaneerde karbonade met spaghetti
  7. Verdeel de spaghetti over de borden. Geef er de saus bij met een karbonade.

    Italiaanse gepaneerde karbonade met spaghetti

Loading

Facebook Comments