Hoofdgerechten Saus Vis

Kabeljauw met een Knoflook Boter Cajun saus

Kabeljauw met een Knoflook Boter Cajun saus
Bereidingstijd
5 min
Kooktijd
15 min
Totale tijd
20 min
 
Keuken: 200, Caraibisch
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 275 gr kabeljauwfilet
  • zout, peper
Knoflook Boter Cajun saus:
  • 60 gr boter
  • 1 el olijfolie
  • 1 teen knoflook (of meer)
  • 1 el Cajun kruiden
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200° boven en onder warmte. Zet alle ingrediënten klaar. Pel en snipper de knoflook.

  2. Verhit de boter op middelhoog vuur en voeg de olijfolie toe. Voeg de Cajunkruiden toe en meng goed door elkaar. Voeg de knoflook toe en laat 1 minuut fruiten.

  3. Leg in een ovenschaal de kabeljauwfilets. Giet de saus erover. Zet de schaal in de oven. Bak gedurende 15 minuten.

  4. Haal de schaal uit de oven en verdeel over de borden. Giet de saus over de vis.

    Geef er een passend garnituur bij, zoals b.v. broccoli.

Loading

Facebook Comments