- 280 gr kabeljauw
- 1 el maïzena
- 2 cm gember
- 2 el zonnebloemolie
- 1 st lente ui
- 2 el sojasaus
- 2 el water
- 1 el suiker
- 1 tl sesamolie
- 3 draaien van de pepermolen
- 80 gr rijst
-
Zet alle ingrediënten klaar. Snijd de kabeljauw in grote, maar hap bare stukken.
Snijd de lente ui in ringetjes. Rasp de gember.
-
Meng in een kommetje de visstukjes met de maïzena.
-
Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking in gezouten water.
-
Meng alle ingrediënten voor de saus in een kommetje.
-
Verhit de olie in een wok op middelhoog vuur en voeg de gember toe. Zodra deze een beetje kleurt. Bak dan de vis rondom. Voeg dan de saus toe. Breng aan de kook.
Verdeel de rijst over de borden en schep er de vis met de saus over. Garneer met de lente ui.