Hoofdgerechten Schaaldieren Vis

Kabeljauw met Mosselen

Kabeljauw met Mosselen
Bereidingstijd
10 min
Kooktijd
20 min
Totale tijd
30 min
 

Kabeljauw met Mosselen volgens Frans recept.

Keuken: Frans
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 2 moten Kabeljauwhaas
  • 100 gr gekookte mosselen uit de diepvries ontdooid
  • 20 cl witte wijn
  • 20 cl kookroom
  • 1 st kippenbouillonblokje
  • zout, peper
  • 20 gr boter
Instructies
  1. Laat de boter smelten in een steelpannetje en voeg de mosselen toe.

  2. Voeg de witte wijn toe en laat 8 minuten zachtjes koken. Haal uit de pan en bewaar in een bakje. Maak de pan schoon.

  3. Breng 50 cl water aan de kook met het bouillonblokje.

  4. Kook de kabeljauw 5 minuten in de bouillon.

  5. Breng de kookroom aan de kook in een koekenpan en voeg de mosselen toe.

  6. Voeg de kabeljauw toe en voeg wat zout en peper toe. Laat 5 minuten zachtjes doorwarmen. Verdeel de vis, mosselen en de saus over de borden. Geef er (basmati) rijst bij.

Loading

Facebook Comments

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.