BBQ Hoofdgerechten Vlees

Karbonade gemarineerd in Honing-Mosterd

Karbonade gemarineerd in Honing-Mosterd
Bereidingstijd
5 min
Kooktijd
15 min
Marineertijd
30 min
Totale tijd
50 min
 
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 2 st schouderkarbonades
  • 10 ml honing
  • 1 el fijne Dijon mosterd
  • 1 el grove Dijon mosterd
  • 1 el appelazijn
  • ½ el sojasaus
  • 1 teentje knoflook
  • zout, peper
Instructies
  1. Zet alle ingrediënten klaar. Pel en snipper het teentje knoflook.

  2. Meng in een kommetje alle ingrediënten door elkaar, behalve de karbonaden.

  3. Smeer met behulp van een kwast de marinade op beide zijden van de karbonaden. Zet in de koelkast en laat een half uur tot een hele dag marineren.

  4. Haal de karbonaden uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Verhit een lepel olijfolie en bak de karbonaden aan beide zijden of grill ze op een hete bbq.

Loading

Facebook Comments