Hoofdgerechten Saus Vlees

Karbonade in sojasaus en honing

Karbonade in sojasaus en honing
Bereidingstijd
10 min
Kooktijd
15 min
Marineertijd
2 uur
Totale tijd
2 uur 25 min
 
Gang: Hoofdgerecht
Keyword: Honing, Schouderkarbonade, Sojasaus
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 2 st schouderkarbonade
  • 3 el vloeibare honing
  • 1 kl gemberpoeder
  • 1 el sojasaus
  • 2 el zonnebloemolie
  • 1 teentje knoflook geperst
  • zout, peper
Instructies
  1. Maak eerst de marinade. Hiervoor meng je de honing, gemberpoeder, sojasaus, knoflook en olie in een ruime schaal.. Roer goed door elkaar. Voeg dan nog wat zout en peper toe. Wentel de karbonades door de marinade zodat ze aan alle kanten bedekt zijn met de marinade.

  2. Verhit een grillpan of de bbq en bak de karbonades aan beide zijden. Mijn karbonades waren niet heel erg dik. Ik bakte ze 4 minuten per kant.

  3. Verdeel over de borden en geef er een garnering bij. Wij aten er broccoli bij.

Loading

Facebook Comments

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.