Hoofdgerechten Vlees

Karbonade met kerrie en honing

Karbonade met kerrie en honing
Bereidingstijd
10 min
Kooktijd
10 min
Totale tijd
20 min
 
Aantal: 1 persoon
Ingrediënten
  • 1 st varkenskarbonade
  • 1 el vloeibare honing
  • 1 kl kerriepoeder
  • 1 el crème fraîche
  • 2 el olijfolie
Instructies
  1. Zet alle ingrediënten klaar. Bestrooi de karbonade met zout en peper.

  2. Verhit de olie in de pan en bak de karbonade.

  3. Voeg de kerrie, honing en crème fraîche toe en roer goed door elkaar.

  4. Verdeel over de borden en geef er groenten/aardappelen naar keuze bij. Wij aten het met broccoli en aardappelgratin, maar kan ook heel goed met frites of aardappelpuree.

Loading

Facebook Comments
WWW.FIJNE-RECEPTEN.NL
Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.